Skip to main content
Cada moment esdevé extraordinari en bona companyia

Minibusos i Autocares

D. G. Limousines

Tot el que el teu grup necessita

Els microbusos ofereixen tot un món de possibilitats, adaptant-se a les teves necessitats en cada moment. Oferim un dels minibusos més amplis i còmodes disponibles actualment.

Serveis que oferim: Lloguer de minibús, autocars, cotxes de luxe amb conductor per a les teves presentacions, rodes de premsa, convencions i reunions importants perfectament equipats amb seients de cuir, aire condicionat, minibar, etc... Disposen de cotxes d'època (Jaguar Royale) per a ocasions especials.

Especialitat: Tracte personal i discret que els consolida com una de les empreses més prestigioses en vehicles d'alt standing.

Període d'activitat: Tot l'any.

Desplaçaments: arreu d'Espanya.

Models de vehicles: Minibusos, Autocars, Cotxes de Luxe, Gamma de Mercedes, Audi, Limusina, etc... Disposen de cotxes d'època (Jaguar Royale) per a ocasions especials amb conductor equipat amb seients de cuir, TV, vídeo i CD, megafonia, aire condicionat, insonorització, sostres panoràmics i finestres laterals, doble suspensió, equip d'hi-fi, llums d'ambient regulable, barra.

Què inclou: minibusos, autocars i cotxes de luxe amb xofer equipats amb seients de cuir, TV, vídeo i CD, megafonia, aire condicionat, insonorització, sostres panoràmics i finestres laterals, doble suspensió, equip d'hi-fi, il·luminació ambiental regulable, bar .

Flota

Mago2

Gaudeix del teu viatge en un minibús de disseny únic. Dissenyat per a la comoditat dels passatgers, el Mago2 és un vehicle dissenyat per oferir un servei VIP i turístic.

L'interior del Mago2 ofereix el màxim confort per als passatgers.

Mercedes-Benz V Class

La Classe V transformarà la teva vida quotidiana en una experiència extraordinària. Aquest vehicle Mercedes-Benz ha estat dissenyat per oferir comoditat en tots els aspectes. Des del seu interior espaiós fins a la qualitat dels materials i dels acabats, cada detall ha estat curosament pensat. A més, té un sistema operatiu intuïtiu i una il·luminació ambiental que t'envoltarà d'un ambient acollidor.

Totes aquestes característiques estan dissenyades perquè la teva estada a la Classe V sigui el més agradable possible, sense descuidar la teva seguretat. Pots deixar de banda totes les teves preocupacions i simplement gaudir del viatge.

Viatges inoblidables

Oferim un ampli ventall de possibilitats per satisfer les vostres necessitats i superar les vostres expectatives. Estem preparats per atendre qualsevol petició especial que tingueu. Tant si necessiteu personalitzar un servei existent com si necessiteu crear alguna cosa completament nova, estem aquí per fer-ho realitat.